Forsknings- og udviklingsproces til 3 gas + 1 elektrisk plade fritstående ovn

Som en producent med fokus på husholdningsapparater har Foshan Shunde Xingwei Appliance Co., Ltd. været forpligtet til at give forbrugerne højkvalitets, multifunktionelle, sikre og pålidelige produkter.
I vores kontinuerlige innovations- og forsknings- og udviklingsproces har vi introduceret en unik3 gas + 1 el-plade fritstående ovn, dets multifunktionelle produkt, sikkerhed og nyhed er blevet dets største funktioner.
v (1)
Først og fremmest giver den fritstående gasovn, vi lancerede, mere fleksibilitet og alsidighed til brugerne.Traditionelle gasovnehar kun flere faste ildkraftniveauer at vælge imellem, men vores produkt overtager designet af3 gas + 1 el-plade,brugere kan fleksibelt justere ildkraftniveauet efter behovene for forskellige retter.
v (2)
Samtidig kombinerer vi også ovnen med engaskomfur og en el-plade, så brugerne kan gennemføre flere tilberedningsmetoder på samme komfur og dermed spare plads i køkkenet og give mere brugervenlighed.
For det andet har sikkerhed altid været en topprioritet for os.Vores produkter vedtager avanceret sikkerhedsteknologi og design for at sikre brugernes sikkerhed under brug.Ovnen er udstyret med en pålidelig flammeovervågningsanordning, når flammen går ud, vil systemet automatisk lukke for gasforsyningen og dermed undgå potentiel fare.

v (3)
Derudover har vi gennemført strenge tests og certificeringer af produkter i henhold til internationale sikkerhedsstandarder for at sikre, at hver eneste detalje lever op til høje standarder og giver brugerne en mere sikker oplevelse.
Endelig vores3 gas + 1 el-plade gulvovner også en stor nyhed i udseende og funktion.Produktdesignet er enkelt og elegant, fuld af modernitet og kan perfekt integreres i forskellige køkkenindretningsstile.Samtidig kan brugerne via det smarte kontrolpanel og touchscreen-teknologi nemt vælge forskellige tilberedningstilstande og indstille tid og temperatur for mere præcis madlavning.
Derudover har vi tilføjet nogle intelligente funktioner, såsom intelligent forvarmning og automatisk nedlukning, som ikke kun letter betjeningen af ​​brugerne, men også forbedrer produktets intelligente niveau.
v (4)
Det3 gas + 1 el-plade gulvovner det seneste innovative produkt lanceret af Foshan Shunde Xingwei Home Appliances Co., Ltd. Dets alsidige tilberedningsmetoder, høje sikkerhedsniveau og nye udseende og funktion gør det til et ideelt valg til det moderne hjemmekøkken.Vi vil altid være forpligtet til kontinuerlig innovation og forskning og udvikling for at give brugerne flere højkvalitets elektriske husholdningsapparater, så alle kan nyde et behageligt, bekvemt og sikkert liv.


Indlægstid: Jul-06-2023